Lekker uitleven in de bouwspeeltuin met Saartje’s BSO Voorn

Bij Saartje BSO Voorn is de bouwspeeltuin een speciale plek waar we met de Droomvlucht-groep (4-5 jaar) vaak heen gaan. Lekker klimmen, klauteren, fietsen, op warme dagen met de waterpomp spelen en nog veel meer. De kinderen kunnen zich hier lekker uitleven en vermaken zich goed in de buitenlucht.  

De klimtoestellen zijn voor verschillende leeftijden, links voor de jongsten en rechts voor de oudere kinderen. De speeltoestellen staan allemaal in zand dus er is  genoeg ruimte om kastelen te bouwen, maar de waterpomp is toch het meest populaire toestel. Diepe geulen graven met het zandbakspeelgoed zorgt voor mooie grachten rondom de zandkastelen. Lekker met water kliederen, het hele zomerseizoen wordt er met plezier bij de waterpomp gespeeld. Het is een fijne, maar vooral leuke manier van afkoelen.  

De bouwspeeltuin is hét bouwdorp in Leidsche Rijn. In de speeltuin is een aparte ruimte ingericht waar kinderen vanaf 8+ jaar hun creativiteit kwijt kunnen in het bouwen van een houten hut. Ook de jongere kinderen bouwen, onder toezicht van de leidsters, de mooiste hutten.  

Is het een mooie warme dag? Dan wordt er gezellig met z’n allen in de speeltuin gepicknickt. Onder de bomen staan er banken en stoelen waar de kinderen lekker kunnen eten en drinken in de schaduw!