Buitenschoolse opvang De Groene Weide

Bij buitenschoolse opvang De Groene Weide voelen alle kinderen zich thuis! Onze bso is gevestigd in basisschool Op de Groene Alm, in de wijk Hoge Weide, Utrecht Leidsche Rijn. Handig, want zo kunnen kinderen na schooltijd in dezelfde vertrouwde omgeving blijven.

Buitenschoolse opvang in Utrecht Leidsche Rijn met scala aan activiteiten

Bso De Groene Weide is een actieve en levendige bso waar we momenteel 4 groepen ontvangen. Deze zijn ingedeeld op leeftijd, waardoor kinderen gedurende hun ontwikkeling verschillende groepen doorlopen. Ieder lokaal is anders en biedt kinderen andere speelmogelijkheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een technieklokaal waar kinderen de mooiste knutselwerken kunnen maken, maar ook een gymzaal waar kinderen hun energie kwijt kunnen.

Dankzij Saartjes clubaanbod kunnen kinderen ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Zo beschikt bso De Groene Weide in Utrecht Hoge Weide over een keuken, waar kinderen in het kader van de kookclub kunnen koken. Liever dansen, tekenen of sporten? Ook dat maakt ons clubaanbod mogelijk. Tijdens de vakantie kunnen kinderen aan extra vakantieactiviteiten deelnemen, waardoor de vakantiedagen voorbijvliegen.

Binnen hebben we genoeg speelruimte, maar buitenspelen doen we ook heel graag. Voor onze deur ligt een grote speelplaats die van meerdere speeltoestellen is voorzien. Verderop mogen de oudere kinderen verstoppertje spelen in de bosjes of spelen op de kabelbaan. Kortom, zowel binnen als buiten heeft bso De Groene Weide kinderen genoeg te bieden.

Bso met nauwe samenwerking met basisschool Utrecht Hoge Weide

Bso De Groene Weide bevindt zich in hetzelfde gebouw als waar peuteropvang Spelenderwijs De Kleine Alm en basisschool Op de Groene Alm gevestigd zijn. Samen met Saartjes kinderdagverblijf ’t Weiland vormen wij een integraal kindcentrum in de Utrechtse wijk Hoge Weide.

Vooral met Op De Groene Alm heeft onze bso een nauwe samenwerking. Zo haken wij vaak aan bij de thema’s die de school behandeld, doen we mee met de recycleweek en volgen de kinderen niet alleen op school, maar ook op de buitenschoolse opvang een Engels lesprogramma. Eens per week organiseren wij activiteiten die in het Engels worden begeleid.

Kortom, bso De Groene Weide in Hoge Weide, Utrecht Leidsche Rijn, is de allerleukste, omdat we hier de meest uiteenlopende activiteiten en speelmogelijkheden aanbieden. Kinderen zullen zich bij onze buitenschoolse opvang niet snel vervelen. Wilt u eens een kijkje komen nemen? Vraag dan een rondleiding aan! Wij laten u graag onze vestiging zien. Vragen? Bel dan naar (030)-670 21 77.

 Ons team bestaat uit een mix van jonge en zeer ervaren medewerkers, ieder met hun eigen kwaliteiten en allen met oog voor de behoefte van de kinderen.

Derde Oosterparklaan 71
3541 SC Utrecht
06-83441131

030-6702177
(klantencontact)

Teamleider
Manuela Dandara
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 393507853