Buitenschoolse opvang Waterwin

Bso Waterwin bevindt zich in de wijk Terwijde, Utrecht Leidsche Rijn. Bij onze buitenschoolse opvang draait het allemaal om bewegen, talentontwikkeling en natuurlijk een leuke middag met vriendjes en vriendinnetjes beleven! Lekker bewegen na schooltijd, tennissen, basketballen, zaalvoetballen of dansen, daar houden we van! Dat doen we het liefst buiten, bijvoorbeeld op het voetbalveld voor onze deur.

Buitenschoolse opvang Utrecht die zelfstandigheid en talenten stimuleert

Ook binnen valt er genoeg te beleven. Onder het dak van onze naschoolse opvang in Utrecht Terwijde bevinden zich ook een bibliotheek, een theaterzaal, een gymzaal en een zee van speelruimte. Van al deze faciliteiten kunnen wij gebruikmaken. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf te bepalen wat ze willen doen. We moedigen kinderen aan zelfstandig en verantwoordelijk te zijn, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor elkaar.

Bovendien stimuleren we hen te ontdekken wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn. Saartjes uitdagende clubaanbod draagt daar zeker aan bij. Wie weet is uw dochter wel een echte keukenprinses of uw zoon een ware kunstenaar! Liever met z’n allen een spelletje spelen? Dat vinden we natuurlijk ook hartstikke leuk.

Bso Waterwin biedt ook in de vakantie de allerleukste opvang aan, niet alleen in de zomer, maar in alle schoolvakanties! Benieuwd wat er de aankomende vakantie op het programma staat? Bekijk dan het huidige vakantieaanbod.

Bso Utrecht Leidsche Rijn met diverse faciliteiten onder één dak

Bso Waterwin bevindt zich in brede school Waterwin waar onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzaal, vrij tijd en sport onder één dak zijn gebracht. Waterwin is een Vreedzame bso en heeft een doorgaande lijn met de vreedzame scholen waar wij veel mee samenwerken. Onze buitenschoolse opvang ontvangt dagelijks kinderen van de  christelijke basisschool de Ridderhofkatholieke basisschool Hof ter Weide, en openbare basisschool Waterrijk. Deze laatste twee scholen bevinden zich in hetzelfde gebouw als bso Waterwin.

Komen kijken?

De creatieve en enthousiaste pedagogische medewerkers van bso Waterwin bezorgen uw kind(eren) iedere keer weer een mooie en gezellige dag! En dat maakt ons de allerleukste. Wilt u meer weten over onze bso of over de vakantieopvang in Utrecht Terwijde (Leidsche Rijn)? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding! Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag. Voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact, via het telefoonnummer (030) 670 21 77.

Musicallaan 104
3543 BT Utrecht
0641627331

030-6702177 (klantencontact)

Teamleiders
Saloua Benamari
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 161848448

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD