Kinderdagverblijf Papendorp

Door de warme en huiselijke sfeer die op kinderdagverblijf Papendorp (Utrecht Leidsche Rijn) heerst, voelt ieder kind zich snel thuis! Onze deskundige pedagogisch medewerkers staan elke dag klaar om alle kinderen een fijne tijd te bezorgen.

De leukste kinderdagopvang Utrecht met persoonlijke aandacht

Momenteel ontvangt kinderdagverblijf Papendorp 5 groepen (2 verticale groepen van 0-4 jaar, 2 babygroepen van 0-2 jaar en 1 peutergroep). Op 1 januari 2022 starten we een nieuwe babygroep: de Bietjes.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk voor de kinderen. In alles wat de kinderen doen: aandacht om zichzelf te mogen zijn en aandacht bij alle activiteiten die we met de kinderen ondernemen. Daarnaast hebben we veel aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling en behoeften. Is het eigenlijk al tijd om te gaan eten, maar zijn de kinderen nog zo fijn aan het buitenspelen? Dan wachten we gewoon tot ze uitgespeeld zijn.

Zowel binnen als buiten hebben kinderen genoeg ruimte om te spelen. Als het droog is spelen we graag buiten, in onze buitenruimte. Hier kunnen de allerkleinsten spelen in de babyweide en de wat groteren fietsen over de brug of spelen in de zandbak. Zit het weer tegen? Dan ondernemen we een leuke activiteit in onze binnenspeeltuin of bakken koekjes met de peuters in onze speciaal ingerichte keuken!

Kinderopvang Utrecht Leidsche Rijn met vele voordelen voor ouders

Kinderdagverblijf Papendorp is gevestigd in een mooi en licht pand op bedrijventerrein Papendorp vlakbij Utrecht Kanaleneiland. Onze unieke locatie biedt ouders veel gemak. De locatie is voorzien van ruime parkeergelegenheid en zit dicht bij uitvalswegen, zoals de A2 en A12. Binnen enkele minuten bereikt u de snelweg, ideaal natuurlijk.

In ons gezellige kinderdagopvang heerst een open sfeer. Dat merkt u in het persoonlijk contact dat we als pedagogisch medewerkers met ouders onderhouden. Bovendien kunt u op de jarenlange ervaring van de leidsters rekenen. Met een gerust hart kunt u de zorg voor uw zoon of dochter aan ons overlaten. We denken graag met u mee, ook voor thuis. Bij vragen over uw kind helpen we u op weg met onze pedagogische kennis en ervaring. We staan ook voor ouders klaar.

Kijkje komen nemen?

Kinderdagverblijf Papendorp is de allerleukste in Utrecht Leidsche Rijn! Wilt u ook eens de warme, open en vrije sfeer proeven, die op ons kinderdagverblijf Papendorp in Utrecht Leidsche Rijn heerst? Kom dan langs voor een rondleiding! Daar maken we graag tijd voor vrij. Heeft u vragen? Bel dan naar onze medewerkers van Klantencontact: (030) 670 21 77.

Janssoniuslaan 45
3528 AH Utrecht

030-7200214

(Locatie Papendorp)

030-6702177
(Klantencontact)

klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 200486780

Teamleider Emmy den Hertog

06-52603446 Emmy
  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD