Kinderdagverblijf Voorn

Aan de rand van de groene woonwijk Langerak in Utrecht Leidsche Rijn, vindt u Kinderdagverblijf Voorn, een kleinschalig en knus kinderdagverblijf waar iedereen elkaar kent. Wij bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar en hebben 1 verticale groep (0-4 jaar), 1 babygroep (0-2 jaar), 1 peutergroep (2-4 jaar) en een 1+ groep (1-4 jaar). Een gezellig team van enthousiaste medewerkers staat iedere dag weer klaar om de kinderen met leuke activiteiten, veel knuffels en liefdevolle verzorging te ontvangen. Op goede kinderopvang kunt u bij kdv Voorn rekenen.

Kleinschalige kinderopvang Utrecht met genoeg speelruimte

Kinderdagverblijf Voorn is dan wel een kleinschalig kinderopvanglocatie in Utrecht Leidsche Rijn, toch hebben de kinderen zowel binnen als buiten genoeg ruimte om te spelen. We beschikken over ruime groepen en een lange gang waar kinderen heerlijk vrij kun spelen. Zo bouwen we regelmatig een toren met onze grote speelkussens of volgen we een les kinderyoga.

Is het lekker weer? Dan gaan we natuurlijk naar buiten! Onze kinderopvang beschikt over een mooie grote groene buitenruimte, waar ook de allerkleinsten een aparte ruimte hebben om veilig en spelenderwijs de natuur te ontdekken.

Kindercluster Voorn Utrecht: kinderdagopvang, basisschool en bso onder één dak

Vanaf deze buitenruimte kijken de kinderen uit op het schoolplein van basisschool de Boomgaard. Reuze interessant maar ook heel handig, want zo kunnen kinderen alvast zien hoe het er bij de basisschool aan te gaat. Dat maakt de overgang naar het basisonderwijs iets minder spannend. Ook de katholieke basisschool De Achtbaan is ook binnen kindercluster Voorn in Utrecht Langerak gevestigd.

Wist u dat ook Saartjes bso Voorn in dit pand is gevestigd? Erg fijn als u nu of later ook van buitenschoolse opvang gebruik wilt maken. U merkt het al, op onze locatie vindt u alles wat uw kind nodig heeft om tot bloei te komen.

Kom langs voor een rondleiding!

Wat maakt kinderdagverblijf Voorn in Leidsche Rijn nu de allerleukste? Dat is natuurlijk het gezellige team van pedagogisch medewerkers. Kinderen krijgen de ruimte om vrij te spelen, maar ontvangen ook de liefde en aandacht die ze nodig hebben.

Nieuwsgierig geworden naar kinderdagverblijf Voorn in Langerak, Utrecht Leidsch Rijn? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. We laten u graag onze locatie zien. U kunt voor onze deur parkeren en er is genoeg ruimte om uw fiets te stallen.

Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag, voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact op (030) 670 21 77. Wilt u uw kindje alvast kosteloos aanmelden voor kinderdagverblijf Voorn? Dat kan via dit formulier.

 ‘Ontzettend handig dat wij onze kinderen op 1 locatie kunnen halen en brengen.”

 ”Erg fijn dat de medewerkers mij zo gerust hebben gesteld bij de 1e keer dat ik Daan wegbracht. Ik zag er best wel tegenop, maar breng sindsdien vol vertrouwen mijn zoontje naar het kinderdagverblijf!’

Akkrumerraklaan 111
3544 TT Utrecht
06-50645884

030-6702177
(klantencontact)

Teamleider
Romy van Vliet
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 829319591

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD