Kinderdagverblijf ’t Weiland

Kinderdagverblijf ’t Weiland is een warm kinderdagverblijf in de nieuwbouwwijk Hoge Weide in Utrecht Leidsche Rijn. Hier ontvangen de hartelijke en gezellige leidsters zowel ouders als kinderen met een grote glimlach. Laat de dag vol leuke spelletjes en activiteiten maar beginnen!

Kinderopvang Utrecht Leidsche Rijn met thematische activiteiten

Dankzij de grote ramen en de nieuwigheid van de locatie, heeft kinderdagverblijf ’t Weiland in Hoge Weide een frisse en lichte uitstraling. We versieren onze muren graag met knutselwerkjes, die wij vaak binnen het kader van een thema maken. Is het herfst? Dan vullen wij onze themakast met paddenstoelen en oranje blaadjes. Komt Sinterklaas naar ons land? Dan gaan we roetveegpieten kleuren.

Op de groep hebben we genoeg ruimte om te spelen, maar soms gaan we naar de gang om een spelletje te spelen, bijvoorbeeld rollen met een bal. Ook krijgen we regelmatig bezoek van een yogadocent, muziekjuf, leraar Engels of kunstenaar in het kader van Saartjes mini-aanbod. Dat vinden wij altijd heel gezellig, en leerzaam natuurlijk.

Is het mooi weer? Dan gaan we buitenspelen! Onze kinderdagopvang over een buitenruimte met onder andere een zandbak en een huisje. Op het plein kunnen we ook een leuk fietsparcours maken. Onze tuin is overigens schaduwrijk, wat een groot voordeel is tijdens de zomermaanden.

Kinderdagopvang onderdeel van integraal kindcentrum Utrecht Hoge Weide

Kinderdagverblijf ’t Weiland heeft twee verticale groepen, maar ook baby- en een peutergroep. Een kindje dat in de babygroep zit en 2 wordt, stroomt automatisch door naar de peutergroep. Wel zijn uitzonderingen mogelijk. Bijvoorbeeld: is een verticale groep voor uw baby te onrustig of leert uw peuter meer als hij of zij in de peutergroep wordt geplaatst? Dan kunnen wij daar, mits de omvang van de groepen het toelaat, rekening mee houden.

Samen met Saartjes bso De Groene Weide en basisschool Op De Groene Alm vormt kinderdagverblijf ’t Weiland in Utrecht Leidsche Rijn een integraal kindcentrum. Dit houdt in dat wij uw kind van 0 tot 12 jaar in zijn of haar ontwikkeling kunnen begeleiden. We werken nauw samen met de schoolcoördinator en laten ons activiteitenprogramma regelmatig overeenkomen met die van de school.

Het allergezelligste team!

Kinderdagverblijf ’t Weiland is de allerleukste, omdat hier gezellige pedagogische medewerkers met een goed gevoel voor humor werken! Ons team bestaat uit zowel jonge als ervaren leidsters die goed op elkaar ingespeeld zijn en met elkaar een plezierige sfeer op de kinderopvang weten te creëren.

Zin om deze sfeer zelf eens te ervaren? Vraag dan een rondleiding aan. Wij laten u graag onze locatie zien. Onze kinderdagopvang is met zowel de fiets als de auto goed te bereiken.

Op dit moment is er een wachtlijst voor de opvang op kdv ’t Weiland in Hoge Weide, Utrecht Leidsche Rijn. Heeft u direct opvang nodig? Kinderdagverblijf Papendorp heeft nog enkele plekjes vrij! Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze medewerkers van Klantencontact door te bellen naar (030) 670 21 77.

‘Wij zijn net in de buurt komen wonen en vinden het erg fijn dat de  medewerkers ons een beetje wegwijs kunnen maken in Leidsche Rijn. Ook onze buren komen wij hier tegen, erg gezellig!’

Teamleidster: Angelique Pouw

Klantencontact (030) 670 21 77

Teamleidster: 06 22 1637 83

Locatienummers per groep

-Kuikens 030 7200204

-Konijnen 030 7200205

-Biggetjes 030 7200206

-Kikkers 030 7200207