Kinderdagverblijf ’t Zand

Kinderdagverblijf ’t Zand is een kleinschalig, fris en mooi kinderdagverblijf in de wijk Het Zand, Utrecht Leidsche Rijn. Onze kinderdagopvang bevindt zich middenin Park Groot Zandveld, waar de schapen grazen. Het kinderdagverblijf heeft verticale groepen, waar baby’s, dreumesen en peuters dagelijks een warm onthaal krijgen van onze betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers. Kinderen van verschillende leeftijden leven hier met en leren van elkaar.

Kinderopvang Utrecht met grote binnen- en buitenruimtes

Voorop staat dat de kinderen zich veilig en thuis voelen bij kinderdagopvang ’t Zand. Ons kinderdagverblijf biedt kinderen de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving op ontdekkingstocht te gaan. En er valt nogal wat te beleven in onze omgeving! We hebben niet alleen ruime speelruimtes binnen, maar ook buiten kunnen ze fijn ravotten. Kinderen kunnen fijn hun gang gaan op de afgescheiden buitenspeelplaats en zien wat er buiten gaande is.

Regelmatig krijgt onze kinderopvang in Leidsche Rijn bezoek van een externe activiteitenbegeleider die een les Engelse taal, muziekles of peutergym komt organiseren. Deze lessen worden georganiseerd in het kader van Saartjes mini-aanbod, een extra activiteitenaanbod die de wereld van kinderen op een leuke manier verrijkt.

Kinderdagopvang Utrecht Leidsche Rijn met basisschool en bso onder één dak

Wat kinderdagverblijf ’t Zand uniek maakt is dat het zich in Brede School Het Zand bevindt. Hier zijn onder andere de Montessorischool Arcade en de Openbare Basisschool Het Zand gevestigd, evenals Peuteropvang Spelenderwijs, Saartjes buitenschoolse opvang ’t Zand, en activiteitenorganisatie Cultuur19. Doordat er zoveel onderwijsmogelijkheden in de buurt zijn, kunnen kinderen gemakkelijk naar een basisschool en bso doorstromen.

Kortom, kdv ’t Zand in de wijk Het Zand, Utrecht Leidsche Rijn, is de allerleukste omdat het natuur en cultuur binnen handbereik heeft. Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. Wij hebben direct plek op de woensdag en vrijdag. Voor de overige dagen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact, via het telefoonnummer (030) 670 21 77.

Pauwoogvlinder 20
3544 DB Utrecht
030-7200241

030-6702177 (klantencontact)

Teamleider
Saloua Benamari

klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 580699729

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.