Kinderdagverblijf ’t Spoor

Kinderdagverblijf ’t Spoor is een kinderdagverblijf in de wijk Terwijde, Utrecht Leidsche Rijn. Wij bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar en hebben 1 verticale groep (0-4 jaar), 3 babygroepen (0-2 jaar), 3 peutergroepen (2-4 jaar) en onze peuteropvang Teuntje (2,5-4 jaar). We hebben zowel binnen als buiten genoeg ruimte om vrij te kunnen spelen. Er zijn 3 verschillende tuinen, waaronder een natuurtuin waar de kinderen heerlijk op ontdekking kunnen gaan. Zo ondernemen we samen de allerleukste activiteiten.

Wandelen, koken of muziek maken bij ‘t Spoor

Elke dag staan onze enthousiaste pedagogisch medewerkers klaar om de kinderen met liefde te ontvangen. Wij beginnen de dag met een dans op de gang, een ochtendritueel waar iedereen dol op is. Passend bij hun leeftijd en ontwikkelingsfase kiezen we verschillende activiteiten samen met de kinderen: knutselen, lekker buiten spelen, werken in de moestuin of een uitstapje naar het park om de eendjes te voeren? Het kan allemaal bij ‘t Spoor. 

De GGD over de pedagogisch medewerkers van ’t Spoor: “Er wordt met regelmaat waardering voor de kinderen uitgesproken. Door het geven van complimentjes wordt het positief zelfbeeld versterkt.”

Kinderopvang Utrecht Terwijde met uitdagende speelruimtes

Zit het weer even tegen? Onze grote hal is een uitdagende ruimte waar we samen met de kinderen activiteiten ondernemen. Er zijn verschillende hoeken waar de kinderen zich kunnen vermaken: de bouwhoek, het speelhuisje met veel verkleedkleding en een keuken, waar de peuters koekjes kunnen bakken. Iedere week krijgen de kinderen extra mini-aanbod zoals gymles, Engelse les of kookles. Bij kdv ’t Spoor in Utrecht Terwijde is er altijd genoeg te beleven!

Rondleiding aanvragen

Kinderdagverblijf ’t Spoor is niet alleen de allerleukste, maar is ook makkelijk te bereiken met zowel de fiets en de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Onze kinderopvang bevindt zich in de buurt van station Utrecht Terwijde en winkelcentrum Terwijde. 

Wilt u een eens komen kijken op onze locatie? Meld u dan aan voor een rondleiding. Wij vertellen u graag meer over ‘t Spoor! Voor vragen kunt u ook contact opnemen met onze afdeling Klantencontact via (030) 670 21 77.

Samenwerking ‘t Spoor en peutercentrum Irene

Op onze locatie zitten naast groepen van Saartje kinderopvang ook 2 groepen van peutercentrum Irene, van de organisatie Amerpoort. Dit zijn groep Beer en groep Kangaroe. Zij bieden opvang en behandeling aan kinderen met een beperking. Regelmatig ondernemen we samen activiteiten. Zo openen we samen de dag en gaan we met elkaar buiten of op de groep spelen.

Operettelaan 651
3543 BR Utrecht
030-7200221

030-6702177 (klantencontact)

Teamleider:
Chantal MassopE-mail: c.massop@saartje.nl
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 298389484

  • Openingstijden

    Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

  • Inspectierapporten GG&GD

    Extra informatie over onze locatie kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GG&GD