Tijdelijke nieuwe locatie!

BSO ’t Zand, gevestigd in de multifunctionele accommodatie (MFA) Het Zand, wordt vernieuwd en gaat in twee fases verbouwen. Wat bekent dit voor jou en jouw kind(eren)?

In de eerste fase verhuist een gedeelte van BSO ‘t Zand, samen met OBS Het Zand, naar een tijdelijke locatie: de huisvestiging van ‘t Zand 2.

BSO ‘t Zand 2

Louis Armstrongboulevard 52

3543 ES Utrecht

De school Arcade, en de kinderen van Arcade die opvang bij BSO ‘t Zand hebben, blijven op de huidige locatie van BSO ‘t Zand 1. 

BSO ‘t Zand 1

Pauwoogvlinder 20

3544 DB Utrecht

Buitenschoolse opvang ’t Zand 2

Bso ’t Zand 2 bevindt zich in de wijk Terwijde, Utrecht Leidsche Rijn. Bij onze buitenschoolse opvang draait het allemaal om bewegen, talentontwikkeling en natuurlijk een leuke middag met vriendjes en vriendinnetjes beleven! Ons veelzijdige team van getalenteerde, sportieve en enthousiaste medewerkers staat elke dag klaar om alle kinderen een leuke namiddag te bezorgen. Wat gaan we vandaag doen?

Buitenschoolse opvang Utrecht die zelfstandigheid en talenten stimuleert

Ook binnen valt er genoeg te beleven. Onder het dak van onze tijdelijke bso-locatie in Utrecht Terwijde bevinden zich verschillende speellokalen en groepsruimtes waar kinderen zich kunnen uitleven en samen kunnen spelen. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf te bepalen wat ze willen doen. We moedigen kinderen aan zelfstandig en verantwoordelijk te zijn, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor elkaar.

Bovendien stimuleren we hen te ontdekken wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn. We bieden dagelijks een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Wie weet is uw dochter wel een echte keukenprinses of uw zoon een ware kunstenaar! Liever met z’n allen een spelletje spelen? Dat vinden we natuurlijk ook hartstikke leuk.

Buitenschoolse opvang ook tijdens schoolvakanties

’t Zand 2 biedt ook in de vakantie de allerleukste opvang aan, niet alleen in de zomer, maar in alle schoolvakanties!

Komen kijken bij BSO ‘t Zand 2?

Wilt u meer weten over onze bso of over de vakantieopvang in Utrecht Terwijde (Leidsche Rijn)? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling Klantencontact, via het telefoonnummer (030) 670 21 77.

Ggogle Maps - Kaart
Louis Armstrong Boulevard 52
3500GS Utrecht(let op: tijdelijke nieuwe locatie)
06 44 38 32 87

030-6702177 (klantencontact)

Teamleider
Kim Smit
klantencontact@saartje.nl

LRK nummer: 126753246

06-10054157