Over Saartje

Saartje Kinderopvang wil een betekenisvolle bijdrage leveren aan de (Utrechtse) samenleving. Dit is de missie die alle medewerkers van Saartje motiveert hun beste beentje voor te zetten. Saartje is een merk dat zich presenteert als de allerleukste, niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders en medewerkers. Liefdevolle verzorging, ruimte om te spelen en ontwikkelingsstimulering, dat is waarop u bij Saartje kunt rekenen!

Voor Saartje is kinderopvang meer dan alleen oppas. Wij zien kinderopvang als een verlengstuk van de thuissituatie, met een plus. Onze organisatie biedt een klimaat dat aansluit bij de wensen en behoeftes van ouders en samenwerkingspartners. Bovendien wil Saartje een gewaardeerde partner van de brede schoolontwikkeling (IKC/onderwijs), gemeentes, jeugdzorg en wijkorganisaties zijn.

Saartje beschouwt zich als maatschappelijke onderneming die betrokken is bij wat er in haar omgeving speelt. Wij willen dat klanten met trots zeggen dat hun kinderopvang meer is dan de willekeurige opvang om de hoek; dat hun kinderopvang de allerleukste van de regio is! Saartje wil iets extra’s bieden, zowel aan klanten als aan medewerkers en samenwerkingspartners.

kinderdagopvang-bennekom
kinderopvang-utrecht-terwijde