Terugblik vakantie BSO

Wild life…
De meivakantie is voorbij, maar de kinderen zijn nog razend enthousiast met alle activiteiten die ze hebben ondernomen…
Een kleine terugblik naar deze fantastische vakantieweken.

De eerste week van de meivakantie hebben alle BSO’s van Saartje een bezoekje gebracht aan Dierenpark Amersfoort. Met een grote touringcar gingen er maar liefst 60 kinderen mee van onze BSO’s. Wat een feest! De kinderen vonden het fantastisch en liepen dolblij door de dierentuin. Even bij de beren kijken, daarna naar olifanten waar we kleine Yunha konden bewonderen en niet te vergeten de super enge reptielen. Halverwege nog een broodje eten en in de speeltuin spelen. Natuurlijk niet te vergeten het overheerlijk ijsje waar ze van hebben zitten smullen.
Moe maar voldaan gingen we aan het eind van de middag weer richting de BSO’s.

Tweede week van de meivakantie en de allerleukste activiteiten zijn bij Saartje! Zo zijn de jongste kinderen van de BSO’s een dagje naar de kinderboerderij geweest en kleine geitjes geaaid met een lekkere picknick als afsluiting. Dinsdag hadden we een supergave reptielenshow. Gekko’s, schildpadden, hagedissen en slangen hebben een bezoekje aan onze BSO’s gebracht. Wat een bikkels zeg. Iedereen heeft de reptielen geaaid en er waren een groot aantal waaghalzen die zelf een rattenslang om hun nek hebben gehad!

Wat stond er nog op het programma? Een bezoekje aan het Universiteitsmuseum. De oudste kinderen van de BSO’s brachten deze week een ochtend door in het museum en hebben van alles geleerd en ontdekt.

Ook super enthousiast geworden?!
Tijdens de zomervakantie heeft Saartje de allerleukste vakantie BSO. Denk hierbij aan Saartje’s Buitendagen voor de kinderen van 4 t/m 7 jaar, Saartje’s Sportweek voor de oudste kinderen en gave Digiskills week!
Mis het niet en meld je snel aan!